Fotograferingsjobb nr. 1

Kära läsare,

Alltför längesedan har jag skrivit ett inlägg på bloggen. Många saker har hänt i min omgivning som har gjort att både passionerna för mitt skrivande och fotografering har lagts åt sidan tills det var dags att plocka fram dem igen. Och nu, nu är det dags igen.

En nära vän till mig arbetar för nuvarande som köksmästare på YOLO, en lunchrestaurang inriktad på grönt och naturliga råvaror som gärna är närproducerade. Där kan gästen slå sig ner för att beställa in både juicer, smoothies och matiga bowler. Vid återinvigningen av restaurangen, då den förut hade en annan typ av stil, erbjöd jag mig att arbeta som frilanserande fotograf för att ta bilder passande för deras nya matlagningsstil och filosofi. Fotograferingen ger liksom skrivandet plats för både min kreativitet att utvecklas, och plats för mitt sinne att reflektera och tolka mer av verkligheten. Det är både givande och utmanande i en jämn balans.

För er som vill se mer av bilderna som jag har tagit, kika på länken nedan:

Restaurang i Djursholm, Täby & Danderyd – YOLO

Tills vidare uppdateringar, på återseende.