Snöfall och clementiner

Okej, så våren är kanske inte riktigt här än i och med dagens snöfall (egentligen inte en enorm förvåning) men energin som spirar inom mig väntar med glädjefyllt tålamod. Varför skulle jag annars fortsätta tro på uttrycket ”den som väntar på något gott väntar aldrig för länge”?

För att göra min vårväntan lite lättare har jag äntligen fått den efterlängtade systemkameran. När jag väl höll den i mina händer, visste jag utan tvekan att detta var kameran för mig. Det är som om en ny kompis har kommit in i mitt liv, och vi kommer ha en rolig tid framöver.

I och med att jag är ganska ”rookie” när det gäller att arbeta med systemkameror, kommer jag ta ett steg i taget och lära känna kameran väl så att vi kan utvecklas tillsammans.

Däremot kunde jag inte låta bli att ta med den till jobbet idag och ta den på ett premiäråk. Dagens stilleben bestod av vackra clementiner, prydda med kvistar och blad. En enkel och inbjudande bild, med råvaror som får en att sukta efter dessa härligheter. Att äta med ögonen ska därför inte underskattas!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s