Glasspinnar och vårsol

Premiären av våren firas i mitt fall gärna med årets första glasspinne ute i den lätt värmande solen. Idag har vi tagit in en ny typ av glass, nämligen ekologisk rawfood-glass. Märket är Sophie’s Raw Ice Cream, och både utseendet och smakpaletten är helt i min smak (framförallt Pistachio & Matcha Fusion, namnamnam!).

Bilden är tagen med min mobilkamera (tyvärr kommer inte bilderna inte alltid till sin rätt på bloggen, så Instagram är platsen där de ska åskådas), men användandet av en systemkamera kommer förhoppningsvis inte ligga alltför långt borta i framtiden. Jag har bokat en Panasonic Lumix GX80 med olika objektiv, men väntetiden är lång och jag vill sätta igång med mina fotoprojekt nu! Får se om jag kan hålla mig, annars kanske jag börjar spana in en annan istället… Uppdatering kommer!

2 kommentarer Lägg till

 1. Jenny Krusbär skriver:

  Vilka vackra förpackningar!

  Gilla

  1. sannaalice skriver:

   Håller helt med dig, man blir så glad av att både se och smaka dem!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s