Att skapa lockande matfotografier

Det finns en stor potential på jobbet att få vara kreativ och skapa tilltalande matbilder. Inte bara att råvarorna ska se vackra ut, utan dessutom kan få åskådaren att bli sugen på att köpa med sig maten hem. I och med att min arbetsplats innefattar både matbutik, saluhall och restaurang blir möjligheterna oändliga. Beroende på vilka produkter som är i säsong, nytt på marknaden eller bara är riktigt trevligt kan jag känna att mina kunskaper för bildkomposition blir bättre för varje fotografering. Dessutom är det alltid lite kul att få vara lekfull och inte bara hålla sig inom ramarna, eller i det här fallet skålarna.

2 kommentarer Lägg till

 1. Sara skriver:

  Härlig bild! /S

  Liked by 1 person

  1. sannaalice skriver:

   Tack så mycket! 😊

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s