Jurymedlem för dagen

Inlämningen till matlagningstävlingen är ordnad och tillsammans med min kollega känner vi oss nöjd över tillbehören. Visst, man kan ju alltid fila på detaljerna i all oändlighet men just nu blev smakerna såsom vi ville ha dem. Då jag lovade i förra inlägget att berätta om vad som skulle lagas till, kommer nu slutresultatet:

  • Äpple- och fänkålschutney
  • Morot- och havtornsrilette
  • Gräslök- och senapsörtsgelé
  • Saltbakad gulbeta med tryffelkräm

En god blandning av sött, salt, surt och beskt i form av svenska smaker. De andra bidragen till tävlingen var riktigt goda med många trevliga kombinationer av smaker. Eftersom jag även fick agera jurymedlem och valde ut mina favoriter, kunde jag inte bedöma de egna tillbehören och hittade några fina förslag. Lanseringen av charkbrickan kommer att ske den 9 mars, så inom kommer också vinnarna av matlagningstävlingen att utses – vi håller tummarna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s