Bullfest på arbetstid

”Kan du hjälpa mig med en sak? Jag tänkte att vi skulle ta en bild för för de nya bullarna, så om du tar en tugga på en av dem så skulle det vara kanoners!”

Något i den stilen lät det på jobbet idag, när jag bad min kollega om lite assistans i dagens fotograferingsprojekt; uppdateringen av de nya bakverken på jobbet. Inom kort kommer Urban Delis egna bageri att lägga ner, på grund av platsbrist, och istället kommer det att vara Fabrique som levererar till oss. För er som inte har hundraprocentig koll på Fabrique, är det ett Stockholmsbaserat stenugnsbageri som även har ett par bagerier i London.

Nåväl, tillbaka till ämnet och fotograferingen. Trots att vädret inte var det bästa idag (på menyn stod det snö i kombination med regn och slask), gav det kalla klimatet ett fint ljus på bilderna. Kanel- och kardemummabullar delade plats med vetelängd och semla, nypudrad med florsocker. Min kollegas kanelbulle var huvudattraktionen i bilden, och därmed var även hon handmodell för dagen för att skapa liv i bilden. Sagt och gjort, bilden blev riktigt fin eller vad säger ni?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s