”I det enkla bor det vackra”

Det mesta av julens härligheter är snart till sin ända, men vilken fantastisk tid det ändå är. Trots att jag inte har hunnit njuta tillräckligt mycket av årets julanda känner jag mig väldigt nöjd med den korta, intensiva men mysiga ceremoni som det är kring de sista dagarna i december. Nästa projekt är därför nyårsfirandet: avsluta det gångna året med pompa och ståt, och bjuda in det nya med alla dess gömda äventyr.

Då den kommande nyårsminglet ska vara hemma hos mig och min sambo kände jag att lite extra blomster alltid piffar upp tillvaron. Min förkärlek den här vintertiden har varit videkvistar och ilexbär; mjukt och vitt, runt och rött. Jag håller verkligen med herr Ernst Kirchsteiger i ett av hans absolut bästa citat: ”I det enkla bor det vackra”.

Vinylspelaren står redo att spela lite middagsjazz och det är snart dags för att bjuda in till årets sista fest.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s