Kvalitetstid med mig själv och Bob

Kära läsare,
Jag ber om ursäkt för att jag inte har varit tillgänglig på sistone. Anledningen till detta beror på att jag inte har mått på topp psykiskt sett och därför har jag skapat kvalitetstid med mig själv och människor omkring mig som ger energi.

Idag kommer jag inte skriva om så mycket mat, utan istället skriva om något som också har gett mig god energi och fått mig på bättre tankar; boken ”Gatukatten Bob” av James Bowen.

För er som inte har läst den; gör det. Själv har jag kommit halvvägs igenom boken och jag är redan förälskad i den. Boken handlar om hur författaren, efter att ha varit på livets botten och successivt kämpar sig uppåt som gatumusikant, träffar på gatukatten Bob som kommer att bli hans kompanjon och bästa vän. Köp eller låna boken, det är värd sin läsning!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s