Dags att vända blad

Känslan av att skriva ger mig en stor tillfredställelse; inte bara att få möjligheten till att vända och vrida på det svenska språket och leta djupt bland gömmor av ord och uttryck, utan att uppnå någonting som kan ge inspiration till både mig själv och till andra. Information kommer ur min hjärnkontor och ger plats för någonting annat. Visst är det ganska fantastiskt, ändå?Men vad ska jag skriva om då? Jag tycker om mat, ganska mycket. Jag tycker också om upplevelsen måltiden i sig som ett kulturellt uttryck, ganska mycket. Kanske blir att jag skriver om det.Då jag har studerat till måltidskreatör i Grythyttan under tre års tid och arbetat på varierande arbetsplatser, allt från chokladfabriker till fine dining-krogar, så har jag trots min ringa arbetslivserfarenhet ändå lite grann att berätta om. Men inte ska jag bara berätta om vad som händer bakom köksscenen, det kommer bli lite annat också. Däremot kommer maten ha en central del i mitt skrivande, då den har en central del i mitt hjärta. Så, tycker du att det finns alldeles för många matskribenter därute och har fått nog av dem, då är det dags för dig att vända blad och gå vidare; jag önskar dig all lycka på vägen. Annars säger jag bara; välkommen in och ta en plats vid bordet.

En kommentar Lägg till

  1. Superfin och inspirerande text! Jag, din skrivande kompis, önskar dig all lycka till. Detta blir toppen!

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s